KRC Genk Kidsclub event in Plopsa Indoor Hasselt op woensdag 1 maart om 18u00

2017_02_11_plopsa_400Bloebie nodigt alle Kidsclubleden van KRC Genk uit om samen met hem het jaarlijkse KRC Genk Kidsclubevent te vieren op woensdag 1 maart 2017 (in de krokusvakantie).

Ook dit jaar hebben we opnieuw gekozen om ons event te houden in Plopsa Indoor Hasselt.

Die avond vanaf 18u00 zal Plopsa Indoor Hasselt alleen voor KRC Genk zijn en dus helemaal blauwwit kleuren. Jullie zijn dan allemaal welkom om samen een fantastische avond te beleven.
De spelers en staf van KRC Genk zullen er natuurlijk ook opnieuw zijn en jullie kunnen dan weer op handtekenjacht of met jouw favoriete speler op de foto.

Hieronder kan je het programma van de avond terugvinden.

De deelnameprijs bedraagt EUR 11,5 per persoon... maar onze KRC Genk kidsclubleden mogen helemaal GRATIS binnen. Iedereen die lid was voor 15 januari 2017 mag er gratis naar toe!
Alle andere deelnemers betalen eenzelfde inkomprijs (ongeacht leeftijd).

Het programma van woensdag 1 maart 2017:

18u00: Deuren gaan open en verdeling bandjes
18u05: Bloebie en Plopsa figuren verwelkomen jullie
18u45: Voorstelling spelers op podium
19u00: Start handtekensessie
21u00: Einde handtekensessie - vertrek spelers/staf
21u30: Bekendmaking winnaars kleurwedstrijd
22u00: Einde feest

Om in te schrijven voor ons feest: KLIK HIER
OPGELET! Je kan nog inschrijven tot/met woensdag 22 februari. De betaling moet uiterlijk vrijdag 24 februari op de rekening staan.
De toegangsbewijzen worden, na ontvangst van de betaling, verstuurd vanaf woensdag 22 februari.

De tekening voor de kleurwedstrijd kan je hier downloaden. KLIK HIER

Als je problemen hebt met inschrijven stuur dan even een mailtje naar kidsclub@krcgenk.be

Tot dan!!
Zondag 19 februari was er weer Kidsclub voor de wedstrijd KRC Genk  - Charleroi. 

100_4723_400Op zondag 19 februari speelde KRC Genk thuis in de Luminus Arena tegen Charleroi. Het werd 1-1. Binnen enkele dagen kan je hier de foto's terugvinden die we die avond gemaakt hebben.
Dinsdag 27 december was er Kidsclub voor de wedstrijd KRC Genk  - KAA Gent

100_4723_400Op dinsdag 27 december heeft KRC Genk thuis in de Luminus Arena tegen KAA Gent gespeeld en gewonnen. Een heel belangrijke wedstrijd met het oog op deelname voor Play Off 1. 

Er zijn weer hal wat kidsclubleden komen opdagen die dag nadat ze hun komst gemeld hadden na ontvangst van de uitnodigingsbrief. Ornella maakte de volgende foto's: KLIK HIER. De winnaar van onze wedstrijd Kidsclublid in de kijker wordt bekendgemaakt in de week van 20 februari.Kidsclub verjaardagsfeestje van 14 december


100_8801_400Woensdag 14 december hebben we het KRC Genk Kidsclub verjaardagsfeestje voor de maand december gehouden. Kyan, Tibo, Elias, Lucas, Dries, Yarne, Juul, Wout en Simon hadden hun vriendjes uitgenodigd en samen maakten we er een toffe namiddag van. De spelers van dienst waren deze keer Holly Tshimanga en Bojan Nastic die heel wat handtekeningen uitdeelden en samen op de foto gingen.

Na de zoektocht die gewonnen werd door Simon (zijn groep was de enige groep die alle antwoorden juist had), het bezoek aan GoalMine en de frietjes en frikadel in het Themacafé werden nog heel wat cadeautjes overhandigd.

Als jij ook je verjaardagsfeest wil vieren op KRC Genk dan kan dat natuurlijk. Stuur snel een mailtje met jouw gegevens naar kidsclub@krcgenk.be en wij doen de rest. Alle informatie kan je terugvinden als je hierboven klikt op "Verjaardag". Het feestje van februari is reeds volzet. Voor volgend jaar maart hebben we nog plaats. De data van de feestjes van april en mei volgen later nog. Je kan wel al voorinschrijven.

Om de foto's van dit feestje te zien: KLIK HIER

 

 

 

Lars is ons Kidslcublid in de kijker van de wedstrijd van zondag 4 december KRC Genk - Sp. Lokeren

100_8786_400Op zondag 4 december was er KRC Genk tegen Sporting Lokeren. Jammer genoeg werden er geen punten gepakt tegen Lokeren alhoewel onze kids hun best hadden gedaan om de ploeg naar voor te schreeuwen. Ook Sinterklaas was die avond in de Luminus Arena en heel wat kids brachten een bezoekje aan hem in GoalMine. Ornella heeft weer heel wat foto's gemaakt en ook de fotograaf van de Sint zelf was aanwezig. De foto's kan je hier bekijken en die van de fotograaf van de Sint via deze link: KLIK HIER.

Hiernaast zie je Lars, de winnaar van onze wedstrijd Kidsclublid in de kijker. Hij is inmiddels zijn verrassingspakket komen afhalen in GoalMine. Proficiat Lars!


Kidsclub verjaardagsfeestje van 16 november

100_8713_400Woensdag 16 november hebben we het KRC Genk Kidsclub verjaardagsfeestje voor de maand november gehouden. Dario, Wout, Tuur, Robbe, Lars en Nanno hadden hun vriendjes uitgenodigd en samen maakten we er een toffe namiddag van.

De spelers van dienst waren deze keer Rubin Seigers en Paolo Sabak die wat handtekeningen kwamen uitdelen en samen op de foto gingen.

Na de zoektocht die gewonnen werd door Lars (zijn groep was de enige groep die alle antwoorden juist had), het bezoek aan GoalMine en de frietjes en frikadel in het Themacafé werden nog heel wat cadeautjes overhandigd.

Als jij ook je verjaardagsfeest wil vieren op KRC Genk dan kan dat natuurlijk. Stuur snel een mailtje met jouw gegevens naar kidsclub@krcgenk.be en wij doen de rest. Alle informatie kan je terugvinden als je hierboven klikt op "Verjaardag". Het feestje van december is reeds volzet. Voor volgend jaar hebben we nog plaats.

Om de foto's van het feestje te zien: KLIK HIER


Zaterdag 29 oktober KRC Genk - Westerlo Kidsclub

100_8678_400

Op zaterdag 29 oktober heeft KRC Genk thuis tegen Westerlo gewonnen met 2-1. Die avond was er ook weer een Kidsclub waarop heel wat kids aanwezig waren.

We hebben weer heel wat foto's gemaakt (klik hier) en de winnaar van onze wedstrijd "Kidsclublid in de kijker" kan je hiernaast zien.


Als jij jezelf herkent op de foto spring dan eens binnen in GoalMine tijdens de normale openingsuren. Er ligt een leuk KRC Genk verrassingspakketje voor jou klaar.Kidsclub Movie Day op zaterdag 29 oktober 2016. Wat een leuke film!!

100_8667_400In samenwerking met Kinepolis Hasselt organiseerden we op zaterdag 29 oktober in de voormiddag de vierde editie van de "Kidsclub Movie Day". Dat wil zeggen dat we een hele zaal hadden voorzien voor jullie, onze KRC Genk Kidsclubleden, om de film "Trolls" te bekijken tegen een supervoordelige prijs!

Deze film is een hilarische en muzikale animatiefilm van de makers van SHREK, en brengt de geliefde trollen met het zwaartekracht tartende en kleurrijke haar naar het witte doek.
Poppy (Laura Tesoro) is een trol met het talent om in een oogwenk uit te barsten in muzikale mash-ups. Ze onderneemt samen met de altijd sombere trol Knoest (Jonas Vermeulen) een reddingsmissie om haar vrienden te redden uit de handen van de duistere Bergens en hun leider, Koning Gristle. Poppy zal alles op alles moeten zetten en kleur moeten bekennen om de reddingsmissie tot een goed einde te kunnen brengen.

100_8675_400Met meer dan 200 waren we aanwezig in Kinepolis. Ornella en Bloebie waren er ook natuurlijk en Ornella maakte de volgende foto's: KLIK HIER


Kattekwaad in Bokrijk - Vrijkaarten - De winnaars

2016_10_23_krc__stvv_kattekwaad_kidsflash_512Op zondag 30 oktober en dinsdag 1 november is Sotiz (zie hiernaast) de baas in Bokrijk tijdens de grote Kattekwaad beleving. Er zal die dagen vanalles te beleven zijn in Bokrijk waaronder een Kattekwaad parcours, de talentenroute, het straffe verhalenpad van Sotiz en nog veel meer. Alle informatie hierover kan je terugvinden als je hier klikt.

Wij hebben speciaal voor onze Kidsclubleden de mogelijkheid gekregen om gratis 10 gezinstickets (per gezinsticket 2 volwassenen en 2 kids van 3 tot 12 jaar) voor dinsdag 2 november te verloten.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd en hebben hun mail intussen reeds ontvangen.
De winnaars zijn:
Juul Cornelis - Genk
Emily Deben - Kinrooi
Mats Fabrij - Maasmechelen
Michael Kalayci - Hasselt
Kobe Moors - Opoeteren
Tuur Neven - Hoepertingen
Milo Pirens - Kuringen
Heleen Segers- Bilzen
Louis Sleypen - Peer
Jelle Vandormael - Vliermaal 


Kidsclub voor de wedstrijd KRC Genk - KV Mechelen van zondag 2 oktober

100_8549_512Op zondag 2 oktober hebben we onze eerste Kidsclubavond van het seizoen gehad. Het werd een mooie 2-1 overwinning en terug aansluiting bij de top van de rangschikking.

Er waren weer heel wat Kidsclubleden aanwezig op deze wedstrijd (en jullie hebben je goed laten horen!).

Als je hier klikt kan je de foto's zien die we die avond genomen hebben. Thibeau was onze winnaar.

Kidsclub verjaardagsfeestje van woensdag 21 september

100_8509_512Woensdag 21 september hebben we ons tweede Kidsclub verjaardagsfeestje gehouden. Bjorn had zijn vriendjes uitgenodigd en samen maakten we er een toffe namiddag van.

De spelers van dienst waren deze keer Jere Uronen en Holly Tshimanga die wat handtekeningen kwamen uitdelen en samen op de foto gingen.

Na de rondleiding, het bezoek aan GoalMine en de frietjes en frikadel in het Themacafé werden nog heel wat cadeautjes overhandigd.

Als jij ook je verjaardagsfeest wil vieren op KRC Genk dan kan dat natuurlijk. Stuur snel een mailtje met jouw gegevens naar kidsclub@krcgenk.be en wij doen de rest. Alle informatie kan je terugvinden als je hierboven klikt op "Verjaardag".

Om de foto's van het feestje te zien: KLIK HIER

Kidsclub verjaardagsfeestje van woensdag 31 augustus

100_8491_512Woensdag 31 augustus was het eindelijk weer zover. Ons eerste Kidsclub verjaardagsfeestje van het nieuwe seizoen heeft plaatsgevonden!

Dit keer waren het Milan, Sverre, Birger en Senne die als jarigen hund vriendjes en vriendinnetjes konden uitnodigen.

Bloebie in zijn nieuwe outfit heette de kinderen welkom en al snel daagde Pierre Denier op die Bryan Heynen en Nordin Jackers meebracht voor wat handtekeningen te zetten en samen op de foto te gaan.

Daarna startte de spannende zoektocht doorheen de Luminus Arena met twee van onze gidsen en na een bezoek aan GoalMine werden er smakelijke frietjes en een drankje genuttigd in het Themacafé. De zoektocht werd uiteindelijk gewonnen door Milan die net als Senne alle vragen juist wist te beantwoorden maar met het nemen van penalties net iets beter was.

Er werden nog heel wat cadeautjes overhandigd en de kids konden met een grote glimlach op het gezicht huiswaarts keren. We hebben weer heel wat duimen de lucht in zien gaan.

Als jij ook je verjaardagsfeest wil vieren op KRC Genk dan kan dat natuurlijk. Stuur snel een mailtje met jouw gegevens naar kidsclub@krcgenk.be en wij doen de rest. Alle informatie kan je terugvinden als je hierboven klikt op "Verjaardag".

Om de foto's van het feestje te zien: KLIK HIER

Fandag zondag 24 juli 2016 - de foto's

2016_07_30_kidsflash_oostende_400Op zondag 24 juli 2016 heeft onze jaarlijkse fandag plaatsgevonden. Het was weer een heel leuke dag met heel veel kids aanwezig. Bloebie heeft zich de hele dag tussen de kids begeven en er werden heel wat leuke foto's gemaakt.

De begeleidster van Bloebie maakte heel wat foto's die je hier kan bekijken: KLIK HIER

Verder is er nog een heel leuke reportage via deze link (Facebook pagina KRC Genk : KLIK HIER.


  

KRC Genk Kidsclub Seizoen 2016-2017

100_8312_512Bloebie en de Kidsclub van KRC Genk zijn, net zoals de spelers, er ook even tussenuit maar achter de schermen wordt er hard verder gewerkt.

Als jij al lid bent van de KRC Genk Kidsclub en je bent geboren na 31 juli 2004 dan ben je dat ook automatisch voor het seizoen 2016-2017. Als je abonnee bent van KRC Genk en ook geboren na 31 juli 2004 dan ben je ook automatisch lid voor het seizoen 2016-2017. Zorg er wel voor dat zeker alle gegevens van jou correct staan op het portaal van KRC Genk staan (als je abonnee bent) zodat je ook kan genieten van alle voordelen. Abonnees krijgen wel geen uitnodiging om eens een wedstrijd bij te wonen (jij bent er immers altijd bij).

De nieuwe data van onze KRC Genk Kidsclub verjaardagsfeestjes staan nu ook online en je kan nu al reserveren. KLIK HIER voor alle data te zien.KRC Genk Kidsclub verjaardagsfeestje 11 mei

100_8388_400Woensdag 11 mei hebben we ons laatste KRC Genk Kidsclub verjaardagsfeestje van dit seizoen in de Cristal Arena gehad. Deze keer waren Sverre, Tim, Thorben, Quinten, Tibbe, Dave, Lennert, Sezer en Stan de jarigen. Zij werden welkom geheten door Bloebie en deze keer waren Jere Uronen en Paolino Bertaccini naar GoalMine gekomen om de jarigen proficiat te wensen, handtekeningen te plaatsen en foto's te maken.

De zoektocht werd daarna gewonnen door Sverre die samen met Dave alle vragen juist wist te beantwoorden maar met het penaltytrappen was de groep van Sverre net iets beter.
Hij mocht het extra cadeautje mee naar huis nemen.

Ornella heeft nog heel wat foto's gemaakt en die kan je allemaal bekijken als je hier klikt.KRC Genk Kidsclub verjaardagsfeestje 13 april

img20160414wa0010_400Woensdag 13 april hebben we ons voorlaatste KRC Genk Kidsclub verjaardagsfeestje van dit seizoen in de Cristal Arena gehouden. Deze keer waren Michael, Robin, Emmely, Wannes, Thibe, Sam en Kjell de jarigen. Zij werden welkom geheten door Bloebie en deze keer was Laszlo Köteles samen met Derrick Tshimanga afgezakt naar GoalMine om de jarigen proficiat te wensen, handtekeningen te plaatsen en foto's te maken.

De zoektocht werd daarna gewonnen door Sam die alle vragen juist wist te beantwoorden en met het penaltytrappen met zijn groep maar liefst 19 op 20 behaalde!
Hij mocht het extra cadeautje mee naar huis nemen.

Ornella heeft nog heel wat foto's gemaakt en die kan je allemaal bekijken als je hier klikt.Matthias is ons Kidsclublid in de kijker van de wedstrijd KRC Genk - KV Oostende vrijdag 8 april 2016.

winnaar_oostende_po1Vrijdag 8 april hebben we onze laatste Kidsclub van dit seizoen gehouden. Alle kinderen die lid zijn van onze Kidsclub hebben inmiddels eens een uitnodiging gehad om gratis een wedstrijd bij te wonen.

Het werd weer een klinkende 4-0 overwinning voor onze jongens met enkele hele mooie doelpunten. We zijn op koers voor Europees voetbal! Jullie hebben allemaal weer jullie uiterste best gedaan om onze ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Goed gedaan allemaal. Trouwens een hele dikke proficiat voor alle Kidsclubleden moet Bloebie speciaal van al onze spelers zeggen. Jullie zijn zeker zo hard te horen als al de anderen samen!!

We hebben weer heel wat foto's gemaakt die vrijdagavond en je kan alle foto's bekijken als je hier klikt.

Matthias was de winnaar van onze wedstrijd Kidsclublid in de kijker. Hij is inmiddels zijn verrassingspakketje komen afhalen. Proficiat Matthias!! 

 

KRC Genk Kidsclub verjaardagsfeestje 16 maart

100_8219_400Woensdag 16 maart hadden we ons KRC Genk Kidsclub verjaardagsfeestje in de Cristal Arena. Deze keer waren Senne, Milo, Jarne, Jens, Renzo en Gijs de jarigen. Zij werden welkom geheten door Bloebie en deze keer waren buiten Pierre Denier ook Alejandro Pozuelo en Bennard Kumordzi aanwezig in GoalMine om de jarigen proficiat te wensen, handtekeningen te plaatsen en foto's te maken.

De zoektocht werd daarna gewonnen door Gijs die als enige alle vragen juist wist te beantwoorden en het extra cadeautje mee naar huis mocht nemen.

Ornella en gids Jos hebben nog wat foto's gemaakt en die kan je allemaal bekijken als je hier klikt.

Zondag 13 maart was er KRC Genk - KV Oostende. 4-1 gewonnen!

100_8189_400Op zondag 13 maart heeft KRC Genk thuis tegen Oostende gewonnen. Het werd maar liefst 4-1 op de laatste wedstrijd voor de start van Play Off 1. In ieder geval een hele goede repetitie tegen een rechtstreekse concurrent van die Play Off 1.

Er zijn weer heel wat Kidsclubleden komen opdagen voor hun gratis ticket af te halen.


Als jij met Bloebie op de foto bent gegaan dan kan je de foto's terugvinden als je hier klikt.

DE KRC GENK KIDSCLUB WAS IN PLOPSA INDOOR HASSELT

100_8126_400Op woensdag 10 februari hebben we ons KRC Genk Kids event gehad in Plopsa Indoor Hasselt. Jullie waren met meer dan 800 deelnemers aanwezig en we hebben er weer een fantastische avond van gemaakt.

Bloebie heette de kids allemaal welkom en nadat er weer veel tekeningen werden afgeleverd was het wachten op de spelers en staf. Onder luid tromgeroffel en met begeleiding van de echte KRC Genk muziek van de Cristal Arena werden de spelers één voor één het podium op geleid en luid welkom geheten door de jongste fans van KRC Genk.

krc_genk_kids_event_plopsa_indoor_jg_100216_06_2_400Daarna werd het aanschuiven voor de handtekensessie en er werden ook heel wat foto's en selfies gemaakt. Nadien konden de blauwwitte kids zich volop uitleven aan al de schitterende attracties van het mooie park dat helemaal alleen voor onze KRC kids was afgehuurd.

De winnaars van onze kleurwedstrijd waren Jemery Hollanders, Alexzander Gijbels en Yonah Hurkens. Proficiat!! Zij kregen op het podium uit de handen van Bloebie hun KRC Genk shirtje en nog heel wat extra gadgets.

Daarna trok iedereen weer moe maar met heel veel blije gezichtjes huiswaarts.

Op naar de volgende editie!!

Ornella heeft ook weer heel wat foto's gemaakt en die kan je bekijken als je hier klikt.

Een heel leuk filmpje van Click Racing kan je bekijken als je hier klikt.
Ons Kidsclublid in de kijker voor de wedstrijd KRC Genk - KV Kortrijk

winnaar_wedstrijd_kidsclublid_in_de_kijker_400Zaterdag 30 januari heeft KRC Genk gewonnen thuis tegen KV Kortrijk met 1-0. We blijven in de running voor play-off 1!!

Er zijn weer heel wat kidsclubleden komen kijken naar deze wedstrijd.

Ben jij op de foto gegaan met Bloebie?
Klik dan eens hier.
Hiernaast zie je de winnaar van deze wedstrijd (in de rode cirkel). Als jij jezelf herkent spring dan na 1 maart eens binnen in GoalMine. Er ligt een leuk KRC Genk verrassingspakketje op jou te wachten.

Yanno is ons Kidsclublid in de kijker van vrijdag 15 januari voor de wedstrijd KRC Genk - Zulte Waregem

100_7960_512Onze eerste Kidsclub van het jaar 2016 zit erop!! Op vrijdag 15 januari om 20u30 heeft KRC Genk thuis tegen Zulte Waregem gespeeld en het werd een fantastische overwinning met een even fantastische goal van Nikos Karelis!

Heel speciaal voor deze wedstrijd was natuurlijk het bezoek van Kabouter Plop, Bumba en Maya de bij die Bloebie kwamen assisteren met de aftrap.

En of dat het geluk heeft gebracht!!

Ornella heeft ook weer heel wat foto's gemaakt die je allemaal kan bekijken als je hier klikt. Hierboven zie je Yanno, ons Kidsclublid in de kijker voor deze wedstrijd in heel goed gezelschap. Proficiat Yanno.

Hij is inmiddels zijn verrassingspakketje komen afhalen in GoalMine.


Kidsclub verjaardagsfeestje van woensdag 13 januari 2016

100_7903_512Op woensdag 13 januari hebben we opnieuw een Kidsclub verjaardagsfeestje gehad. Onze jarigen waren deze keer Lucas, Samier, Karan, Ferre en Jordy.

Zij werden welkom geheten door Bloebie, de kidsclubmedewerkers en deze keer kwamen Wilfred Ndidi, Dries Wouters en Pierre Denier de kids begroeten en maakten zij graag wat tijd voor handtekeningen en foto's.

De zoektocht werd deze keer gewonnen door Samier die een extra KRC Genk pakketje mee naar huis kreeg.

Je kan alle foto's bekijken van die namiddag als je hier klikt

 

147112574048bbf59fcc799.jpg
168838909748bbf5b1d7693.jpg